Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Framtiden just nu!
Presentation av boken Lugnt Inre Välmående
2019-11-08 15:59
KFUM Malmö var inbjudna till presentation av Projekt LIVs bok: "Lugnt inre välmående" på Malmö Konsthall. Mycket trevlig förevisning av ett fantastiskt projekt. Många intresserade var på plats för att lära sig mer om projektet, träffa personerna bakom LIV och mingla tillsammans med en massa andra härliga deltagare! Kommunstyrelsens vice ordförande och kommunalråd för funktionsstöd i Malmö Roko Kursar höll ett högtidligt tal. Monica Vikingsson var moderator och fick en del av de som medverkar i boken att berätta om sin resa och hur projekt LIV hjälpt dem till ett bättre liv
BUMS Läger i Hallaskog
2019-10-03 13:15

KFUM ordnade med ännu ett BUMS läger i Hallaskog i helgen. Ett projekt för Barn och Unga Mot segregation. Deltagarna fick uppleva tre spännande dagar fyllda med både fysiska aktiviteter och mer lugna avslappningsövningar. Utomhusaktiviteter såväl som inomhusaktiviteter. Som alltid så lockar Dagstorpssjön både till bad och kanotfärder. Vi riktar ett varmt tack till Mix Parasport, TIP Parkour och Frisbeeföreningen från Helsingborg som inspirerade och delade med sig av sina föreningars aktiviteter. Även stort tack till alla övriga deltagare samt de stiftelser och fonder som möjliggör att vi kan anordna dessa välbehövliga utvecklingsläger för barn och ungdomar.


Invigning av Lägergården Hallaskog
2019-10-02 12:18
Den 20:e september var det invigning av Nya Hallaskog. Bland gästerna fanns representanter från Höörs Kommun samt barnbarn till Wilhelm Sonesson som en gång skänkte lägergården till KFUK-KFUM Malmö.

Välkomna till invigning och öppet hus på Nya Hallaskog den 21:e september kl 10-14
2019-09-11 13:47
Varmt välkomna till vår underbara idyll i hjärtat av Skåne!
Vi bjuder på mingel, tilltugg och dryck samt visar anläggningen och olika aktiviteter.
Otaliga är de barn och ungdomar som vistats på lägergården genom åren och som bär med sig oförglömliga, roliga och spännande minnen. Nu står nya Hallaskog redo att fortsätta bjuda nya gäster på härliga minnen i nya fräscha lokaler med full tillgänglighetsanpassning.
 I den nya längan finns det plats för 20 sovande gäster, 2 st handikapptoaletter med dusch, nya fina hygienutrymmen med bastu samt ett stort allaktivitetsrum.
Storstugan är totalrenoverad med nytt kök, WC, allrum och har 12 sängplatser.
Adressen är: Länghult 704, Hallaröd, Höörs Kommun. Koordinater: WGS 55 grader 59´28.3"N 13 grader 28´56.7"
Sprid gärna informationen, ta med en vän eller kollega och styr kosan mot Nya Hallaskog!
Allt Om Autism
2019-08-16 09:22
KFUM Malmö vill stolt meddela att vi startat ett samarbete med föreningen Allt Om Autism. De flyttar sitt lekrum till våra fina lokaler på Betaniaplan 4. Här kommer vi tillsammans med Allt Om Autism hålla lekträffar och dansklasser för autistiska barn. Vi kommer tillsammans skapa massa nya och spännande aktiviteter framöver!
Årets första BUMS-läger
2019-05-20 13:36
Den 3-5 maj genomförde vi vårt första BUMS-läger för året. Lägret är en del av vårt utvecklingsprojekt "BUMS - Barn och Ungdomar Mot Segregation", och platsen var såklart vårt vecka Nya Hallaskog. Med ett stort deltagande och god stämning inspirerar det oss till att fortsätta vårt aktiva arbete för målgruppen. Lägret blev väldigt lyckat och ett kvitto på att man med relativt enkla medel kan påverka och förändra. 

Vi riktar ett stort tack och all kärlek till alla inblandade som hjälpt till att bidra till en fantastisk helg!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..