Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Framtiden just nu!
Välkommen till KFUM Malmö
KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.
Nya Hallaskog är redo för er
2018-09-01 11:13
Nu är den nya byggnaden i Hallaskog äntligen färdig och redo för er. För att hyra Hallaskog så kan ni skicka förfrågan med önskade datum till info@kfummalmo.se.
Nu är det snart färdigt...
2018-07-19 14:18
Äntligen börjar bygget närma sig sitt slut. Nu är golven lagda på båda våningarna. Våra duschutrymmen och toaletter är kaklade. Inte mycket kvar nu. Vi är glada över att kunna ta emot bokningar igen från 1 september. 
Nu börjar det ta sig...
2018-05-17 14:01
Första etappen av Nya Hallaskog börjar ta sig. Sakta men säkert ser vi vårt nya fina hus ta form. Utvändigt är det målat och vi väntar spänt på fönster och dörrar. Invändigt börjar man se hur rummen tar form. Sovplaster för 20 personer, stor öppen aktivitetsyta, duschar och bastu. Spännande...
Nu har väggarna kommit!
2018-04-11 14:23
Vi följer med glädje vår projekt där vi bygger Sveriges bästa, handikappanpassade lägergård. Nu har väggarna kommit, och man börjar få en bild om hur det kommer att se ut. Spännande...
Plattan på plats!
2018-02-06 14:11
Vi har äntligen påbörjat vår om- och nybyggnation utav vår lägergård Hallaskog. Gamla "ladan" är nu riven och plattan för ett nytt aktivitetshus med sovrum, duschar, bastu och ett stort aktivitetsrum är nu på plats. 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..